До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: який шарф купити цієї зими

Щоб скласти модний зимовий образ, крім верхнього одягу та взуття вам знадобляться стильні аксесуари, наприклад теплий шарф. Цього сезону вибирайте об’ємні моделі з кашеміру, шарфи-гіганти з логотипами брендів або монограмами, варіанти з косицями на кінцях, а також пухові шарфи-кокони. Vogue.ua зібрав наймодніші шарфи цієї зими і показав, як їх носять streetstyle-зірки.

Streetstyle

Цієї зими працює негласне правило: що більший і довший шарф, то актуальніший вигляд має образ. Тож коли сумніваєтеся, купувати чи ні величезний в’язаний шарф, у який можна закутатися з головою, немов у плед, — нашу пораду ви знаєте. Це може бути теплий монохромний аксесуар, шарф з класичним або незвичайним картатим візерунком, смугастий варіант або модель у стилі apres-ski. Streetstyle-активістки головних столиць моди обожнюють шарфи й носять їх усілякими способами. Наприклад, часто можна побачити дівчат з перекинутим кінцем шарфа через плече. Якщо погода сприяє, модниці полюбляють елегантно повісити його на шию, а якщо на вулиці мороз — залюбки в нього кутаються.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.