До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 8 способів стильно носити сукні цієї зими

Чи годяться сукні для холодних місяців, залежить від багатьох чинників: від тканини й силуету до верхнього одягу та аксесуарів, з якими їх носити. Vogue.ua зібрав вісім способів опанувати мистецтво багатошаровості й розібрався, як носити сукню цієї зими.

З довгим пальтом
Фото: JONATHAN DANIEL PRYCE

Крім естетичного складника, тандем мідісукні й довгого пальта допомагає краще захистити себе від холоду. Сукні з трикотажу або бавовни можуть викликати почуття вразливості, яке допоможе притлумити саме верхній одяг. Радимо звернути увагу на моделі з вовни або хутра — вони такі ж елегантні, як і теплі.

Реклама
Багатошаровість
Фото: DIEGO ANCIANO

Нашарування предметів одягу дає змогу носити сукні різного характеру взимку без остраху змерзнути. Хоча светри з високим коміром — королі багатошаровості, найпростішим трюком для втілення на практиці стануть штани, які варто носити під сукнею. Головна хитрість — носіть їх із сукнею прямого крою зі струмливої тканини.

З пуховиком
Фото: DIEGO ANCIANO

Поєднання сукні з пуховиком — одне з найпривабливіших через протилежний характер обох речей. З одного боку, сукні як і раніше є предметом одягу з елегантним забарвленням, а з іншого боку — пуховики зберігають цей неминучий спортивний стиль. У такому дуеті робіть ставку на суміш протилежностей: теплу й харизматичну.

Зимовий силует
Фото: DIEGO ANCIANO

Іноді проблема не у верхньому одязі, а в самій природі суконь. Використання зимових тканин, як-от оксамит, гарантує, що ми не змерзнемо. Допомогти в зимовій стилізації зможуть і теплі силуети: з довгими рукавами, високою горловиною й міді чи максі завдовжки — захист від низьких температур більш ніж гарантований.

З водолазкою
Фото: JONATHAN DANIEL PRYCE

Базові водолазки й термобілизна мають велике значення для перетворення весняно-літніх суконь на зимовий гардероб. Додатковий шар, що закриває відкриті частини сукні, як-от рукави, шия або зона декольте, допоможе уникнути холоду.

Зимові аксесуари
Фото: DIEGO ANCIANO

Зимові аксесуари не тільки додають образу харизми, а й компенсують усі вади верхнього одягу: від чобіт з ізоляційних матеріалів — гумові моделі з товстою підошвою ідеальні для холодних і дощовитих днів — до шарфів розміру XXL, хутряних палантинів, рукавичок і головних уборів.

Об’ємний верхній одяг
Фото: ACIELLE STYLEDUMONDE

Oversize-пуховики, бомбери, стьобаний верхній одяг, накидки й пончо, хутряні коміри, в’язані костюми, лижні комбінезони... Спільний знаменник модного одягу в цьому сезоні — захистити нас від низьких температур, і переважна більшість такого одягу чудово поєднується із сукнями.

Аprès-ski
Фото: JONATHAN DANIEL PRYCE

Одна з найпомітніших тенденцій осінньо-зимових показів — це лижне натхнення, втілене на подіумі в стьобаних комбінезонах і куртках, а також в аксесуарах у стилі aprces-ski. Надати сукням спортивного й теплішого вигляду можна за допомогою термофутболок і джемперів на змійці.

Текст: Marina Valera

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.