До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 12 способів як носити стьобану спідницю цієї осені

Стьобані спідниці — один з головних трендів сезону осінь-зима 2020/2021 і час учитися їх поєднувати з рештою одягу, адже скоро на зміну теплій сонячній погоді прийдуть дощі й холоди. На перший погляд здається, що вписати таку спідницю у свій гардероб буде не просто, але насправді є кілька таємниць, про які ми сьогодні розповімо.

Streetstyle

Утилітарні стьобані спідниці не спроста стали минулого сезону однією їх улюблених речей streetstyle-активісток. Дівчата розібралися, що в стьобаних спідницях комфортно пересуватися в холодну погоду без остраху застудитися. У таких спідницях можна сміливо вирушити як на модний івент, так і піти на робочу зустріч. До них можна вдягнути сорочку вільного крою, шовкову блузу, об’ємний светр або базове боді в стилі Розі Гантінгтон-Вайтлі. Крім того, стьобані спідниці легко поєднуються з грубими черевиками, вишуканими босоніжками, чобітьми й лоферами на підборах. Vogue.ua. зібрав 12 способів як носити стьобану спідницю цієї осені.

Реклама

<b>стеганная юбка стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.