До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із чим модниці поєднують штани цієї осені

Цієї осені пропонуємо урізноманітнити свій гардероб новими модними штанами. Прийдешнього сезону штани — один з наймодніших елементів гардероба, який з легкістю може конкурувати з джинсами або спідницями. Streetstyle-активістки вдягають штани з будь-якого приводу: на ділову зустріч, модну презентацію або вечірній коктейль, комбінуючи їх з маскулінними жакетами, об’ємними светрами, легкими блузами з об’ємними рукавами й двобортними пальтами.

кожаные брюки стрит 2020Streetstyle

Штани пасують абсолютно всім дівчатам, головне вибрати правильний фасон залежно від типу фігури. Проте є один універсальний фасон для всіх — штани із завищеною талією. До найбажаніших штанів цієї осені належать такі: шкіряні варіанти в стилі 1990-х, моделі із защипами, штани з ненав’язливими картами й штани-палацо. Vogue.ua зібрав найкращі кадри streetstyle-фотографів і показав як модниці носять штани цієї осені.

Реклама

<b>брюки стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.