До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять біле взуття цього літа

Традиційно з настанням тепла хочеться змінити темні фарби на світлі відтінки в гардеробі. Модниці в сезоні весна-літо 2020 вибирають біле взуття всіляких моделей. Серед найпопулярніших пар на вулицях головних столиць моди: босоніжки з тонкими перемичками, в’єтнамки на підборах, сандалі на масивній підошві з ремінцями-липучками, мюлі з дутими деталями, елегантні лодочки й взуття з акцентом на великий палець.

белые сандалии 2020Streetstyle

Біле взуття — один з головних і вічних літніх трендів. Серед його головних переваг — універсальність, адже воно легко доповнить абсолютно будь-який образ. Так, босоніжки з вишуканими ремінцями можна скомбінувати з невагомими літніми сукнями, мюлі взути до модних джинсів або штанів, лоферами на підборах обіграти діловий ансамбль, а босоніжками з акцентом на великий палець завершити образ зі шкіряними елементами. Модниці не перестають тішитися білому взуттю всіляких відтінків — від холодної палітри до теплого забарвлення мигдального молока. Vogue.ua зібрав наймодніші пари білого взуття на вулицях модних столиць і показав, як їх носять streetstyle-зірки.

Реклама

<b>белая обувь стрит</b>
С чем носить белую обувь летом

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.