До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як дівчата носять сукні помаранчевого відтінку

Цього літа на зміну яскравим неоновим відтінкам приходить життєрадісний помаранчевий колір, який має багатший вигляд на літніх сукнях — про це свідчать streetstyle-звіти модних фотографів. Вогненні, гарбузові, апельсинові, морквяні, обліпихові, руді й мангові відтінки заполонили вулиці Парижа, Мілана, Лондона та Нью-Йорка. Vogue.ua пропонує освіжити літній гардероб за допомогою цитрусової колірної гами.

оранжевое платье лето 2020Streetstyle

Помаранчева колірна гама гарна тим, що її можна використовувати як на курортах, так і в міському ритмі. Модниці головних столиць моди на власному прикладі показують найактуальніші фасони й поєднання цього сезону. Дівчата вдягають шовкові асиметричні slip-dress, струмливі максісарафани, легке вбрання з об’ємними плечима з бавовни, сукні із заходом і зухвалі міні. Ефектний апельсиновий колір не потребує додаткових акцентів, доповнити образ можна за допомогою лаконічних босоніжок з тонкими ремінцями, мінімалістичними в'єтнамками або сандалями в грецькому стилі.

Реклама

<b>стрит платья оранжевые</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.