До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: захисні маски — головні аксесуари на вулицях великих міст

Через пандемію коронавірусу попит на медичні маски й антибактеріальні спреї для рук неабияк виріс. Модні бренди також зробили свій внесок у боротьбу з COVID-19. Так, дизайнер Джорджіо Армані пожертвував 1,25 млн євро для боротьби проти спалаху вірусу, а французький бренд Marine Serre в колаборації з медичною фірмою Airinum випустив аксесуар для індивідуального захисту — респіратор Urban Air Mask 2.0.

Streetstyle

Крім того, респіраторні маски, призначені для захисту проти вірусів, стали зараз модним аксесуаром. На вулицях мегаполісів дівчата доповнюють свої образи дизайнерськими масками, ретельно підбираючи їх до образу. Так, модниці вибирають монохромні чорні й білі аксесуари, а також маски, декоровані фірмовими монограмами брендів і відмітними логотипами. Vogue.ua зібрав 10 способів як поєднати модну маску з повсякденним гардеробом і захистити себе від коронавірусу.

Реклама

<b>маски стрит коронавирус</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.