До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим носити максіспідниці цього літа

У літню спеку найчастіше хочеться носити мініспідниці, які відкривають ноги, проте не варто нехтувати довжиною максі, що може бути не менш практичною та комфортною в носінні. Ми вже розповідали вам про наймодніші спідниці до підлоги в колекції брендів весна-літо 2022 – від зарубіжних марок до українських дизайнерів, а тепер хочемо показати практичний модний посібник у застосуванні. На запитання, із чим носити максіспідниці цього літа, відповісти просто. Досить лише поглянути на стильні образи it girls на вулицях головних столиць моди.

Streetstyle

Цього літа streetstyle-інфлюенсери вибирають довжину максі, що відсилає до естетики 1990-х. Модниці комбінують довгі спідниці з укороченими топами й сорочками та накидають на плечі маскулінні жакети, коли температура знижується ближче до 22 °C. Дівчата заправляють у спідниці базові футболки, носять романтичні максі зі спортивними світшотами в стилі athleisure, а також поєднують в’язані топи, трикотажні боді та топи-галетри зі спідницями до підлоги. Серед актуальних максіспідниць можна помітити напівпрозорі моделі, варіанти зі складками – від елегантного плісування до запрасованих шкільних складок, спідниці з розрізом біля стегна, моделі з деніму, літнього в’язання та невагомого шовку. До того ж довгі спідниці мають велику перевагу перед довжиною міні – ви легко можете забрати їх в осінній сезон і носити в парі з теплими речами.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.