До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: велике повернення бейсболок у гардероб

Хвиля модної ностальгії наздогнала й сегмент головних уборів. Слідом за подіумами, бейсболки з’явилися й на вулицях модних столиць. Від Мілана до Копенгагена: багато streetstyle-зірок вибирали ці стильні кепки для своїх виходів.

Якщо раніше бейсболка була негласним синонімом прикриття, щоб залишатися непоміченим і не привертати уваги фанатів, то нині цей головний убір — незамінна весняна альтернатива теплим шапкам і панамам. Образи streetstyle-зірок під час останніх Тижнів моди засвідчують, що бейсболка чудово поєднується майже із чим завгодно: від мішкуватих джинсів до мініспідниць, штанів карго і трикотажних костюмів.

Реклама

Цей головний убір потрапив у гардероби модниць з бейсбольного поля, а потім — з концертної уніформи ікон R'n'B стилю. У 1990-х у подібній кепці можна було зустріти таких топмоделей, як Клаудія Шиффер і Сінді Кроуфорд, зірок Голлівуду й навіть принцесу Діану. І тепер, коли мода ностальгує за колишніми часами, всі знаки вказують на одне і те ж: бейсболка ось-ось досягне чергової вершини популярності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.