До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 9 модних образів для походу в офіс

Гості Тижня моди в Копенгагені запропонували безліч стильових прийомів, які можна легко застосувати до офісного вбрання. Від яскравих кольорових аксесуарів до об’ємних костюмів і шкіряних виробів — vogue.ua зібрав дев’ять модних образів для походу в офіс.

Модне пальто

Ідеальне пальто стане в пригоді вам не тільки для походу в офіс, а й для будь-якого іншого випадку. Вибираючи пальто, звертайте увагу на моделі класичних силуетів і відтінків. Важливу роль також відіграє і якість матеріалів — пальто з вовни або кашеміру слугуватиме вам не один сезон.

Реклама
Шкіряні штани

Шкіряний одяг будь-яких форм і відтінків можна побачити в гардеробах наймодніших дівчат планети: від Кім Кардаш’ян і Ріанни до Гейлі Бібер і Розі Гантінгтон-Вайтлі. Якщо ви теж хочете застосувати цей тренд до свого офісного вбрання, зверніть увагу на елегантні шкіряні штани. Вони ідеально поєднуються як з класичними білими сорочками, так і з жакетами та затишними джемперами.

Костюм об’ємного силуету

Якщо у вашому офісі є діловий дрес-код, але ви втомилися від строгих костюмів, зверніть увагу на двійки об’ємних силуетів з легких матеріалів. Такі костюми допоможуть створити невимушеніший образ. Також, щоб урізноманітнити своє вбрання, доповніть його незвичайними аксесуарами, наприклад, парою модного взуття або масивними прикрасами.

Костюмний жилет

Костюмний жилет став популярним улітку 2021 року. Тоді модниці використовували його як самобутній топ. Але зі зміною сезонів класичний жилет не втратив своєї популярності, а вкорінився в гардеробах модних дівчат. Цю річ можна поєднувати з абсолютно різними речами: від штанів до джинсів, від піджаків до кардиганів.

Міжсезонна сукня

Немає нічого кращого, ніж знайти сукню, в якій ви зможете піти і в офіс, і на вечерю після роботи. Головне — підібрати фасон, у якому ви почуватиметеся максимально комфортно в будь-яких умовах і ситуаціях.

Ефектні кольорові аксесуари

Яскравий аксесуар може поліпшити настрій навіть краще, ніж ранкова кава. Оригінальна сумка або пара взуття легко врізноманітнить і зробить цікавішим навіть найпростіший образ.

Золоті прикраси

Не забувайте про завершальні штрихи будь-якого образу — прикраси. В останні кілька сезонів особливо популярні аксесуари золотого кольору в стилі 1980-х і 1990-х. Такі прикраси легко нададуть елегантності будь-якому образу.

Стильний трикотаж

Ніколи не варто недооцінювати силу чудового трикотажу. Упродовж кількох сезонів м’які, затишні й комфортні трикотажні речі не втрачають популярності. Тож дизайнери й бренди представляють трикотаж у своїх колекціях у всіляких формах, завдяки чому підібрати для себе вподобаний одяг буде просто.

Байкерська куртка

Байкерські куртки повернулися в моду в сезоні весна-літо 2022. Для створення ідеального офісного образу поєднуйте такі куртки з широкими штанами й заправленою в них футболкою.

Текст: Alice Cary
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.