До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 6 ідей для багатошарових образів із сукнею

Якщо температура за вікном нижче нуля, це не означає, що варто відкласти сукні до весни. Допоможе в їхній теплій стилізації багатошаровість.

Колекції сезону осінь-зима були зразковою моделлю того, як це робиться. Vetements додали кілька шарів під сукню з розрізом біля стегна, Georges Wendell зробили сукню-халтер теплою і затишною за допомогою водолазки й колготок, а Alyx вивели зимову багатошаровість на новий рівень, стилізувавши мінісукні поверх штанів.

Реклама
Vetements, осінь-зима 2022/2023
Alyx, осінь-зима 2022/2023

Так само й зірки вуличного стилю використовують ці стильні прийоми, щоб зробити свій гардероб універсальнішим. Від надійної термобілизни до модних комбінезонів — vogue.ua зібрав шість ідей, що ілюструють, як скласти багатошаровий образ із сукнею цієї зими.

З водолазкою

Класична водолазка — незамінна річ у зимовому гардеробі, яка може принести максимальну користь. Їх можна носити не тільки з джинсами, а й сукнями.

З ботфортами

Шкіряні мінісукні добре поєднуватимуться з чоботами вище від колін. Віддавайте перевагу варіантам в армійському стилі, як у Dior, або чоботам-панчохам.

З чорними легінсами або штанами

Пара чорних легінсів або костюмних штанів можуть стати чарівним штрихом, який додасть цікавинки вашому вбранню. Вони допоможуть зберегти тепло і не поступитися стильному образу.

З термоодягом

Светри й джемпери з круглим викотом з термотканини допоможуть почуватися тепліше та стануть прекрасним стилістичним полотном для будь-якої сукні.

З комбінезоном

Осінньо-зимові колекції засвідчили — обтислий комбінезон незамінний узимку. Варіантів безліч: від однотонних моделей, як компресійний комбінезон від Skims, до принтованих, як у Prada.

З колготками або гольфами

Якщо погода не надто морозна, зіграти на контрасті з матовою шкірою можна за допомогою прозорих колготок або високих гольфів. Не варто боятися експериментувати і з несподіваними принтами: горохом або анімалістичним візерунком.

Фото: Acielle / Style du Monde

Текст: Alexis Bennett

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.