До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 способів носити білу майку цієї осені

На показах Тижня моди сезону осінь-зима 2022/2023 бренди продемонстрували безліч перспективних тенденцій, включно з несподіваною – білою майкою. Новий сезон ознаменувався поверненням до основ, і цей базовий елемент гардероба швидко зʼявився на вулицях модних столиць. Vogue.ua зібрав 5 стильних способів носити білу майку вже цієї осені.

З джинсовою курткою

Денім – завжди хороше рішення для повсякденних образів. Так, у пару до білої майки виберіть улюблені молочні джинси та практичну джинсову куртку. Нетривіальним вибором стануть моделі, прикрашені яскравими принтами або створені в клаптевій техніці шиття печворк. Урівноважити образ допоможуть аксесуари запорошених відтінків, як-от оливкові мюлі та сумка.

Реклама
З жакетом


Для не надто прохолодних днів радимо звернути увагу на жакети, що вже стали негласною класикою жіночого гардероба. Обʼємну модель варто доповнити максіспідницею з бічним розрізом і, звісно, практичною білою майкою, а сумка, створена в техніці кроше, допоможе взяти із собою все, що потрібно.

Із сорочкою

Ще один простий, проте не менш ефектний варіант стилізації – із сорочкою. Зримуйте білу майку з обʼємною моделлю з чоловічого плеча. Не варто забувати й про аксесуари: сумка з ланцюгом додасть образу потрібного невимушеного шарму.

З обʼємною курткою

Бомбери знову очолили список сезонних тенденцій, а отже й вони знайдуть своє місце поряд з базовим гардеробом. Надихнутися на таку стилізацію допоможуть нещодавні виходи модниці Соні Лісон.

Зі шкіряним тренчем

Шкіряний тренч – така сама осіння класика, як і жакет, тож модниці впевнено взялися стилізувати його і майкою. Грубі чоботи та шовкова хустка – найкращі помічники для такого образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.