До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streeststyle: із чим носити широкі штани цього літа

Цього літа пропонуємо робити ставку на комфорт та практичність, а отже вибирати такі речі, в яких легко можна провести весь день. Цього сезону до найбажаніших літніх покупок належать широкі штани розслабленого крою, що не обмежуватимуть ваших рухів і не створюватимуть дискомфорту впродовж усього дня. До того ж з мішкуватими штанами можна скласти десятки модних комбінацій. Ви можете римувати широкі штани з кроп-топами й жакетами, ніби знятими із чоловічого плеча, міксувати штани із сорочками, строгими жилетками, шовковими хустками або носити в монохромному чорному образі. Vogue.ua зібрав 5 модних ідей стилізації широких штанів, які хочеться спробувати цього літа.

Streetstyle
З кроп-топом і маскулінним жакетом

Об’ємні широкі штани мають низку переваг: за умови вибору натурального й тонкого матеріалу, наприклад льону або шовку, в них можна комфортно провести весь день у спеку. Крім того, завдяки мішкуватому фасону вони не обмежуватимуть рухів і навіватимуть думки про кілька зайвих кілограмів у зоні стегон. Пропонуємо за прикладом модної блогерки Леонід Ганне, за якою стежать мільйони підписників в Instagram, одягати розслаблені штани з високою посадкою в парі із сексуальним бралетом і маскулінним жакетом.

Реклама
Streetstyle
Із сорочкою

Якщо у вашому гардеробі ще є силуетні сорочки, то саме час з ними попрощатися. Замість приталених моделей вибирайте навмисне об’ємні сорочки, ніби запозичені з гардероба вашого бойфренда. Вписати таку модель у повсякденні образи буде простіше, ніж ви гадаєте. Один з актуальних і модних способів – носити її з широкими штанами. Ви можете заправити один край в штани, повністю розстебнути сорочку або накинути поверх неї джемпер прохолодного вечора.

Streetstyle
Із шовковою хусткою

Один із секретних способів streetstyle-зірок оновити свій гардероб – використовувати вже знайомі речі в новій інтерпретації. Наприклад, ви можете носити улюблену шовкову хустку замість топа, даруючи їй нове життя. Поєднувати небанальний літній топ пропонуємо із широкими штанами-палацо та в’єтнамки на пласкому ходу.

Streetstyle
Total-black

Серед улюблених стилістичних прийомів модниць – використання монохромних відтінків у повсякденних образах. Цей простий, але водночас стильний трюк ви легко можете використовувати у вашому капсульному літньому гардеробі. Вам знадобляться лише широкі штани й базовий топ такого ж відтінку. У разі вибору чорного кольору, вам вдасться також круто змоделювати фігуру та додати кілька сантиметрів зросту.

Streetstyle
З костюмним жилетом

Цього літа пропонуємо звернути увагу на нову версію ділового образу, що поєднує широкі штани з костюмним жакетом замість топа. Зазначимо, що жакета в такому образі немає. Модний тренд уже встигли приміряти головні streetstyle-зірки, серед яких Кендал Дженнер, Джиджі Гадід, Емілі Ратаковські.

Streetstyle

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.