До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі streetstyle-виходи Белли Гадід цього року

Від університетських курток і штанів-карго до футболок у стилі 1990-х і фірмового силуету з акцентом на стринги — попри карантин Белла Гадід цього року продемонструвала чимало яскравих стритстайл-образів, що уособлюють головні тенденції 2020.

Лучшие стритстайл-образы Беллы ХадидБелла Гадід

Белла Гадід не позує спеціально для стритстайл-фотографів. Всі її вуличні образи здебільшого зроблені в ту мить, коли вона виходить з машини й кудись прямує, а на неї вже чекають папараці. Але відбувається це весь рік і за її образами можна легко упорядковувати добірки модних трендів, багато з яких з’явилися завдяки їй. Саме з руки Гадід на початку 2020-го в моду повернулися костюми в тонку смужку, потім після її виходу в пальті принцеси з поясом у Pinterest зросла кількість подібних запитів, а її улюблена комбінація "трикотажний гольф і широкі шкіряні штани" під час весняного карантину й зовсім заполонила Instagram.

Реклама
Белла Гадід

Обожнюють Беллу Гадід і модні бренди — молодим маркам вона відкриває дорогу у світ великої моди, а вже відомим модним домам допомагає достукатися до Z-покоління. Також модель охоче демонструє всю красу вінтажу, який став з’являтися в її гардеробі вже в другій половині року. Її приклад ліпше за будь-які слова демонструє, що не дуже новий одяг має повне право на життя.

Белла Гадід
Белла Гадід

Ще одна важлива деталь гардероба Белли Гадід цього року — маска. Модель не знімає її в громадських місцях і легко вписує у власні модні образи, надихаючи й нас дотримувати всіх правил постковідної дійсності.

<b>БеллаХадид_Стритстайл</b>

Текст: Julia Hobbs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.