До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде стрітстайл у 2021 році

Шість місяців тому ми були впевнені, що 2021 рік точно буде іншим — у січні нового десятиліття ми вже точно будемо готуватися до фізичних показів під час світових Тижнів моди. На жаль, для більшості з нас це все ще залишається під забороною. У другій половині 2020 року ми могли брати участь у перегляді колекцій лише віртуально або опосередковано завдяки друзям і блогерам у Парижі, Мілані, Лондоні, Шанхаї і Токіо, де проходили соціально дистанційні покази. Після того, як розклади були опубліковані, залишалося питання: яким же буде streetstyle? Після кількох років, упродовж яких ансамблі одягу і підборів постійно змінювалися, що тепер буде доречним у такі тривожні часи?

Крім масок, які стали найбільшою візуальною зміною у вуличному стилі, була тенденція до більш легкого і повсякденного одягу, що поєднує прагматизм та індивідуальність. Ми бачили багато чудових блейзерів і джинсів часто розкльошених а також зручних армійських черевиків і кросівок на масивній підошві. Гості модних столиць носили це взуття з шовковими сукнями і костюмами, частіше віддаючи перевагу фасонам oversize, аніж тим, що підкреслюють фігуру. Цього року головний streetstyle-фокус був на дивовижних деталях і майстерно підібраному вбранні: вінтажні речі змішувалися з новими, а нестандартний крій з багатошаровими композиціями.

Реклама

Поглянувши на streetstyle-звіти під час Тижнів моди в лютому 2020 року, останнього повномасштабного сезону, можна помітити, що гості показів, спіймані вуличними фотографами, мали власний оригінальний, невибагливий стиль і відзначалися упевненістю в собі як-от моделі Меггі Маурер, Ніколь Атьєно і Альтон Мейсон. Мода стає дедалі індивідуальнішою і менш орієнтованою на тенденції, а пандемія лише прискорила ці зміни.

Альтон Мейсон. Фото: @moeez
Ніколь Атьєно. Фото: @mrstreetpeeper
Меггі Маурер. Фото: @modehunter

Текст: Emily Farra

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.