До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити базовий топ цього літа

Базовий топ – модний елемент гардероба, без якого традиційно не минає жодне літо. У новому сезоні дизайнери ностальгують за 1990-ми, зокрема тому представили різноманітні варіації універсальних топів, які дівчата охоче демонструють на вулицях галасливих мегаполісів. Стритстайл-активістки заправляють чорні, білі і молочні трикотажні топи в різноманітні штани – від класичних вільних пар з високою посадкою до функціональних карго.

Streetstyle

Одні модниці складають розслаблені літні ансамблі, у яких комбінують базові топи з білими і блакитними джинсами, спеціально підкочують краї, аби надати образу недбалості. Тим часом, інша частина поєднує універсальний топ зі струмливими шовковими спідницями. На вулицях головних столиць моди спостерігається концентрація андрогінного стилю: дівчата на універсальні топи накидають жакети чоловічого крою і вирушають так на ділові зустрічі або світські заходи. Vogue.ua заглянув в об'єктиви фотографів вуличного стилю і подивився, як модниці носять базовий топ цього літа.

Реклама

<b>базовый топ стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.