До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2019: 7 головних streetstyle-трендів

Vogue UA продовжує підсумовувати 2019 рік. Цього разу ми зібрали 7 головних streetstyle-трендів на вулицях Парижа, Мілана, Лондона і Нью-Йорка.

Streetstyle
Шкіра

Шкіра справедливо здобула перше місце в рейтингу головних streetstyle-трендів 2019 року. Цей практичний матеріал став особливо популярним серед модниць. Дівчата вибирали як окремі елементи зі шкіри, так і одягали total-leather ансамблі з кількох її відтінків.

Реклама

<b>кожа тренд</b>

Нюдові відтінки

Streetstyle-активістки цього року довели, що бежеві відтінки можуть мати зовсім не нудний, а навпаки цікавий і складний вигляд. Нюдова палітра барв заполонила вулиці модних столиць і надихнула дівчат на створення багатогранних образів. Модниці приміряли благородні відтінки мокрого піску, солодкої ванілі і топленого молока.

<b>оттенки нюда</b>

Пітон

Цього року жодна модниця не обійшла стороною чоботи з тисненням під пітона. Це модне взуття просто не залишило вибору дівчатам. Так, streetstyle-активістки та знаменитості демонстрували високі чоботи, прикрашені зміїною шкірою в класичному виконанні і в яскравих відтінках. Найчастіше дівчата взували ефектні чоботи до пари мінімалістичним однотонним образам, так вся увага залишалась у взуття.

<b>сапоги питон</b>

Золоті ланцюги

Серед достатку прикрас та аксесуарів цього року особливо виділяються золоті ланцюги – від масивних намист до елегантних ланцюжків на окулярах або сумках. Дівчата одягають короткі великі кольє на базові гольфи, прикрашають ними відкриту лінію декольте і доповнюють брючні ансамблі ефектними золотими ланцюгами сумок.

<b>золотые цепи</b>

Босоніжки на тонких перемичках

2019 року streetstyle-зірки особливо полюбили естетику 1990-х років, а з нею – босоніжки на тонких перемичках. Мінімалістичні пари базових відтінків цього сезону з'являлися всюди. Крім класичного способу носити "голі" босоніжки, дівчата демонстрували новий стилістичний прийом – зав'язували їх на штани або джинси. Лаконічні пари з легкістю потоваришували з брючними костюмами, шовковими спідницями і шкіряними ансамблями.

<b>босоножки на тонких перемычках тренд</b>

Геометричні сумки

Цьогоріч дизайнери дали волю фантазії і продемонстрували різноманітні геометричні сумки у своїх колекціях: кола, трикутники, квадрати і багатокутники зайняли головні позиції на модних подіумах. А streetstyle-активістки охоче підхопили модний тренд і почали його практикувати. На вулицях Парижа, Мілана, Лондона і Нью-Йорка скульптурні сумки стали найпопулярнішим аксесуаром.

<b>геометрические сумки</b>

Буржуазний стиль

Буржуазний стиль кінця 1970-х здійснив флешбек цього року. Блузки з бантами біля шиї, вовняні спідниці довжини міді, ідеально скроєні двійки в спокійних тонах, розслаблені картаті кюлоти і кашемірові пальта стали головним об'єктом вішлиста модниць. Дівчата втомилися від максималізму, вони хочуть елегантного і консервативного шику.

<b>буржуа тренд</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.