До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: зимові образи модниці Соні Лісон

Модна блогерка з Берліна Соня Лісон регулярно з’являється в streetstyle-звітах фотографів на Тижнях моди в Парижі, Мілані, Лондоні й Нью-Йорку. Вільний від модних івентів час Соня порядкує у власному Instagram-акаунті, за яким стежать уже 275 тисяч підписників. Модниця виставляє свої нові образи й показує, як поєднувати зручні спортивні речі з елементами класичного дрес-коду. У Лісон просто незліченна кількість верхнього одягу — від коротких пуховиків до пухнастих шуб Teddy. Vogue.ua зібрав найкращі зимові образи модної блогерки Соні Лісон, які потрібно спробувати повторити.

Хоч як незвично це звучатиме, але в житті Лісон віддає перевагу зручності проти моди. Вона ніколи не вдягне те, у чому почуватиметься не дуже комфортно. У гардеробі модниці не побачити підборів, зате можна знайти сотні пар кросівок на всі випадки життя. Streetstyle-активістка надихає своїх підписників дотримувати власного стилю й оновлювати гардероб лише речами, які дуже припали до смаку. Взимку Соня найчастіше вдягає спортивні джогери й худі в парі із черевиками-челсі та об’ємними пуховиками. Модниця також любить поєднання шуби вільного крою з джинсами й кросівками. Є в арсеналі Лісон і шкіряні пуховики, чоботи на масивній підошві та дублянки-авіатори. Щоб обіграти свої образи, вона часто використовує в’язані шапки всіх кольорів веселки й брендові сумки-новинки. Серед останніх найулюбленіші такі: об’ємний клатч із ланцюгом Bottega Veneta, класична модель Louis Vuitton Dauphine, культова Prada Re-edition 2005 і сумка-тоут Dior St Honoré.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.