До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які босоніжки носять модниці цього літа

На календарі вже 6 липня, а отже, залишилося трохи менше двох місяців до кінця літа. Пропонуємо не втрачати ані хвилини і хвалитися новими босоніжками. Серед найкрасивіших пар цього сезону: моделі з тонкими перемичками; варіанти з витонченими довгими ремінцями, які можна зав'язати навколо кісточок; босоніжки з блискучими деталями; пари, що нагадують рибальські сітки; і моделі на масивному підборі й високій платформі у стилі 1970-х. Vogue.ua заглянув в Instgram-акаунти головних streetstyle-активісток і зібрав наймодніші босоніжки цього літа.

Серед розмаїття трендів, які щосезону демонструють дизайнери у своїх колекціях, дуже легко заплутатися і зробити неправильний вибір. Щоб зрозуміти, які з сотень босоніжок зараз на піку популярності, які з них є довгограючою базою, а які "швидким" трендом, достатньо подивитися кілька акаунтів модниць. і все стане на свої місця. Поза сумнівом, бренд Bottega Veneta підкорив серця багатьох дівчат не лише своїми сумками-пиріжками і моделями з великим плетінням, але і стильними босоніжками з сіткою, що представлені як у класичній колірній гамі, так і в трендовому зеленому кольорі. Якщо ви хочете придбати собі практичну пару на кілька сезонів, вибирайте босоніжки в молочному або чорному кольорі так їх легше буде вписати в будь-який гардероб.

Реклама

Наступним літнім брендом, який дуже припав до смаку streestyle-зіркам, став Jacquemus. Так, усілякі босоніжки з розширеною підошвою і тонким ремінцем навколо кісточок складуть ідеальну пару лляним сукням та костюмам бренду, які є у кожного модного блогера. Тим часом для вечірнього виходу більшість дівчат роблять ставку на гучний бренд Amina Muaddi. Блискучі босоніжки з фігурним підбором-чарочкою вирізняються не лише ефектним дизайном, але й беззаперечною зручністю. Так що сміливо можете купувати собі одну із знакових моделей бренду, надихнувшись прикладами таких модниць, як Тамара Калініч або Вікі Радер. Більше образів streetstyle-активісток у модних босоніжках цього сезону дивіться в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.