До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: що носять модниці в спекотну погоду

Щороку всі нетерпляче очікують літні місяці, щоб поїхати відпочити на морські курорти. Цього року нам пощастило й багато які країни відкрили свої кордони для туристів, однак не у всіх виходить поїхати на довгоочікуваний відпочинок. Через те, що це літо вийшло досить спекотним не тільки в наших широтах, а й у Європі та Америці, пропонуємо поглянути на модні образи streetstyle-зірок, які врятують від високих температур у місті. Vogue.ua зазирнув в Instagram-акаунти інфлюенсерів і показав найстильніші образи, у яких можна комфортно пережити 30-градусну спеку й зібрати захоплені погляди оточення.

Що врятуватися від спеки у великому місті, головні streetstyle-інфлюенсери мають свої модні секрети. Передусім модниці наповнюють свої гардероби легкими сукнями, розслабленими лляними костюмами, сорочками маскулінного крою, босоніжками на зав’язках, шортами й топами, виготовленими в техніці кроше, і романтичним бавовняним вбранням. Наприклад, Перніль Тейсбек і Вікі Радер одностайно вирішили придбати невимушений літній костюм з бавовни у відтінку сицилійського апельсина. Якщо Перніль скомбінувала його з ультрамодними лодочками-слінгбеками Prada, то Вікі показала, як римувати костюм з рибальськими сандалями Hermes і білою футболкою.

Реклама

Найулюбленіший колір дівчат у літню пору — білий. Це саме той відтінок, який люблять усі модниці без винятку. Streetstyle-активістки вдягають у спекотну погоду як total-white образи, що відбивають сонячне проміння, так і впроваджують кілька освіжних білих елементів в образ. Топмодель Ельза Госк демонструє у своєму Instagram-акаунті білосніжну сукню з незвичними вирізами на пресі, Кароліна Даур робить ставку на вільний сарафан, а Матильда Джерф поєднує сорочку із шовковими штанами. Якщо ви не хочете купувати нових речей, то можете подарувати нове життя вже звичним елементам гардероба, стилізуючи їх у новий спосіб. Наприклад, спробуйте взяти шовкову хустку й зав’язати її на грудях як топ, за прикладом модниці Кензи Садун-ель-Глауї. Також ви можете обрізати старі джинси, перетворивши їх на шорти, позичити сорочку з гардероба вашого бойфренда або вдягти спортивні шорти з босоніжками й топами в місті. Більше літніх образів модниць дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.