До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 зимових образів модниці Клер Роуз

Зимовий сезон у самому розпалі, а це означає, що найближчі два місяці холодної погоди доведеться стильно утеплюватися. Модниці Клер Роуз, за якою в Instagram стежить 765 тисяч підписників, це до снаги. В основі її гардероба — об’ємні куртки, вовняні пальта, дублянки й різноманітний верхній одяг. Клер любить комфорт та елегантність, тому в її стилі переплітаються як спортивні речі, так і класичні деталі у вигляді жакетів у дрібну смужку, гостроносих ботильйонів і білосніжних пальт-бушлатів.

Цю зиму Клер проводить то на гірськолижних схилах, то в рідному місті Лондоні. Під час подорожі до Куршевелю модниця віддає перевагу стильним лижним костюмам бренду Goldbergh, аноракам з овчини й теплим шарфам Christian Dior, светрам в стилі apres-ski, а також балаклавам і черевикам Moon Boot. Тим часом для повсякденного міського життя Клер вибирає маскулінні пальта із широкими джинсами й в’язаними жилетками, шкіряні пальта, накидаючи на плечі светр замість шарфа, і об’ємні дублянки в парі з теплим джемпером. Один з головних елементів образу модниці — протисонцеві окуляри, яких вона ніколи не знімає. В її арсеналі є темні моделі з гострими кутами, круглі ретро-окуляри, а також авіатори. Більше зимових образів Клер Роуз дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.