До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 яскравих образів модниці Емілі Сіндлев

Носити яскраві відтінки може зовсім не кожна дівчина, а поєднувати в образі три й більше барвисті кольори — завдання із зірочкою для багатьох. Набагато простіше вдягнути базові кольори й не заморочуватися з цікавими колірними комбінаціями, однак, погодьтеся, оптимістичні відтінки додають свіжості в гардероб і поліпшують настрій. Сьогодні ми хочемо познайомити вас із модною блогеркою з Данії Емілі Сіндев, яка досконало опанувала мистецтво поєднання найяскравіших відтінків.

Серед streetstyle-зірок, які люблять носити життєрадісні відтінки, можна вирізнити Леоні Ганне, Ніну Сандбек, Соню Лісон і, звісно ж, Емілі Сіндлев. Данка легко може з’явитися в образі, що поєднує всі відтінки рожевого — від пудрової гами до фуксії, вдягнути трав’янистий светр з об’ємним жовтим пальтом або додати помаранчеву сумку до зеленого трикотажу й вовняного бушлата. Зухвалу шкіряну міні пурпурового кольору модниця комбінує з чорно-білим твідовим жакетом і туфлями з металевими носками, а чоловічий лавандовий бомбер — із золотою металізованою сумкою. Більше образів модниці Емілі Сіндлев дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.