До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 осінніх образів модниці Еллен Клаессон

Еллен Клаессон — модна блогерка зі Швеції, за якою в Instagram стежить 121 тисяча підписників. Зазирнувши на сторінку до Еллен, можна відразу помітити, що її пристрасть — мінімалізм. У своєму гардеробі streetstyle-зірка віддає перевагу нейтральним відтінкам (сірий, молочний, чорний, синій) і вільним силуетам, а також уважна до деталей. Модниця ніколи не забуває про актуальні аксесуари, за допомогою яких довершує образ. Еллен часто вибирає величезні сумки-баули, плетені м’які клатчі, ретро-окуляри та прикраси-ланцюги.

Цієї осені серед улюблених речей Клаессон вирізняються об’ємні жакети, широкі джинси, маскулінні пальта й сорочки з подовженими рукавами. Попри те, що Еллен не француженка, у її стилі прочитується те саме відчуття французької недбалості й елегантності. Модниця поєднує чоловічі жакети з бермудами й класичними балетками, бретонку зі шкіряною спідницею з розрізом біля стегна і білий денім з трикотажним джемпером у "кіску". Vogue.ua зібрав 10 осінніх образів модниці Еллен Клаессон.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.