До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 осінніх образів модниці Беатріс Гуту

Мінімалізм — один з головних трендів сезону осінь-зима 2021/2022. Чисті лінії, нейтральні відтінки й лаконічні силуети становлять позачасову базу модного гардероба. Пропонуємо поглянути на стиль інфлюенсерки з Дюссельдорфа Беатріс Гуту й узяти на замітку ненудні мінімалістичні поєднання. Складаючи осінні образи, Беатріс робить ставку на брючні костюми сірих відтінків, шкіряні жакети, базові джемпери й затишний трикотаж, уміло міксуючи лаконічні комплекти з геометричними сумками, лоферами на масивній підошві та черевиками на блокових підборах. Серед улюблених брендів модниці — The Row, Maison Margiela, Hermes, Jil Sander, Khaite і JW Anderson.

Якщо хочете навчитися складати позачасовий гардероб на всі випадки життя, то стиль Беатріс Гуту — найкращий приклад, як це зробити. Вибирайте штани-палацо класичних відтінків, щоб римувати з трикотажними джемперами, білими сорочками й водолазками, вдягайте маскулінні жакети строгого крою в парі з денімом і робіть вибір на користь кашемірових спідничних і брючних костюмів, у яких буде комфортно восени. Що стосується сумок, то ліпше віддайте перевагу об’ємному шоперу Khaite для повсякденних справ і маленькій сумці на плече The Row для вечірніх виходів. Щоб ваші образи мали цікавий вигляд, варто додати модних аксесуарів, як-от прямокутні темні окуляри, шкіряний ремінь, ефектні прикраси й капелюх із широкими крисами.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.