До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 осінніх образів модниці Хлої Гаруш

Ми продовжуємо серію матеріалів про осінні образи головних streetstyle-зірок. Раніше ми розповідали, з чого складається осінній гардероб німецьких інфлюенсерів, серед яких Вікі Радер, Беатріс Гуту й Анук Ів, а тепер пропонуємо переміститися до Франції й розглянути знакові складники паризького стилю на прикладі Хлої Гаруш — модної блогерки, стилістки й дизайнерки власного бренду Loulou Studio.

Хлої Гаруш незалежно від трендів, завжди віддана своєму стилю. Високий зріст і худу статуру модниця обігрує за допомогою простих речей, маскулінних силуетів і елегантних деталей. В основі її гардероба — вільні брючні костюми нейтральних кольорів, що складаються зі штанів-палацо та чоловічих блейзерів, затишний трикотаж у трендових відтінках зеленого й рожевого, шкіряні спідниці й топи, об’ємні пальта, клоги, чоботи й гостроносі туфлі-слінгбеки. Мабуть, найулюбленішим брендом streetstyle-активістки, крім її власного, є Chanel. Хлої часто можна помітити у твідових жакетах, які вона міксує з джинсами, мініспідницями й широкими штанами, знакових двоколірних балетках і чоботах бренду, а також з культовою сумкою 2.55. Періодично модниця розбавляє свій арсенал речами Prada, Miu Miu, Hermes і Khaite.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.