До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 речей зі шкіри для весняного гардероба

Речі зі шкіри не втрачають актуальності цього сезону. Дизайнери продовжують працювати з цим матеріалом все вправніше і шиють з нього делікатні та іноді дуже навіть ніжні речі. Фактура шкіри має особливо чудовий вигляд на речах мінімалістичних і з точним кроєм, а також її легко міксувати з підкреслено романтичними вбраннями. Vogue.ua вибрав 5 речей зі шкіри, які варто додати в весняний гардероб.

Шкіряний піджак

Шкіряний піджак стане чудовою альтернативою бежевому тренчу чи улюбленій шкірянці. Його можна носити в офіс як частину верхнього одягу – вдягати на легку сукню чи блузу, або в парі з вузькою спідницею, а талію додатково підкреслити тонким поясом. Щоб комфортно почуватися в такому піджаку протягом робочого дня, варто вибирати моделі з тонкої і "слухняної" шкіри.

Реклама
Шкіряний комбінезон

Комбінезони, що нагадують робочу уніформу, без перебільшення стали однією з головних покупок сезону. А у виконанні з фактурної шкіри вони мають ще більш переконливий вигляд. У колекціях можна знайти як зухвалі варіанти з металізованої шкіри чи лакової, так і класичних відтінків: чорного, коричневого, бежевого.

Шкіряна сорочка

Шкіряна сорочка стане справжньою знахідкою для дівчат, які воліють сильний силует з підкресленою лінією плечей. Така сорочка добре тримає форму, а поєднувати її варто з акуратними штанами-палацо або вузькою спідницею.

Шкіряна сукня

Шкіряна сукня – річ абсолютно самодостатня. Вона не вимагає додаткових стилізацій, варто лише додати улюблені аксесуари. До речі, цієї весни дизайнери пропонують звернути увагу на сукні з кольорової шкіри – лавандової або пляшкової.

Шкіряні штани-банани

Вісімдесяті досі не здають своїх модних позицій, а бренди продовжують шукати в архівах тієї епохи все нові ідеї. Так, цієї весни вони повернули на подіуми штани-банани і зшили їх зі шкіри. Оцінили всі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.