До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим поєднувати спідницю-олівець цієї осені

Спідниця-олівець, улюблений багатьма елемент гардероба, повертається в сезон осінь-зима 2020/2021 в безлічі нових модних комбінацій. Цієї осені не останню роль в образах зі спідницею-олівець відіграє взуття — чи то будуть високі чоботи, чи то зручні черевики на грубій підошві. Знайти натхнення пропонуємо в streetstyle-звітах — vogue.ua зібрав 4 модних поєднання зі спідницею-олівець для стильних осінніх образів

Спідниця-олівець і човники на підборах

Безумовно, одним з найбільш безпрограшних поєднань справедливо можна вважати комбінацію з туфлями на підборах — вони додають стрункості і надають усьому образу елегантності. Радимо пограти з верхом: вибирайте вільний светр для денного образу і блузу з бантом або рюшами — для вечірнього.

Реклама
Ешлі Робертс
Олександра Лапп
Спідниця-олівець і кросівки

Це непроста комбінація, але абсолютно точно виграшна, якщо грамотно її виконати. Щоб збалансувати спортивний стиль, якого надають кросівки, необхідно звернути увагу на одяг: зробіть акцент на елегантному костюмі зі спідницею-олівець або oversize-піджаку з чоловічого плеча.

Олександра Лапп
Бріттані Ксав'є
Спідниця-олівець і високі чоботи

Справжня класика, яка залишиться актуальною в цьому осінньо-зимовому сезоні, і один з найпростіших образів для відтворення. Чоботи — найкращі союзники спідниці у всіх її варіаціях. Для більш вишуканого образу виберіть повністю чорну модель, а для створення невимушеного шику радимо поєднувати різні кольори і аксесуари на власний розсуд.

Ірен Кім
Крістін Додсон Сміт
Спідниця-олівець і армійські черевики

Про повернення армійських черевиків на грубій підошві на провідні рядки осінньо-зимових тенденцій ми писали раніше. Така комбінація підійде для прихильниць гранжу і стане ідеальним варіантом для неформальної зустрічі. Поєднуйте спідницю-олівець з вільними сорочками в клітинку чоловічого крою або шкіряним піджаком.

Хіджанг Парк
Каролін Даур

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.