До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Юлія Пелипас проведе шопінг-сесії в київському бутику Saint Laurent

Директор відділу моди Vogue UA Юлія Пелипас 30 і 31 березня проведе персональні шопінг-сесії в київському бутику Saint Laurent, під час яких вона допоможе зібрати повноцінний літній гардероб з урахуванням основних тенденцій сезону й індивідуальних особливостей кожного клієнта. Протягом двох днів можна буде поставити Юлії всі запитання і отримати на них вичерпні відповіді.

Юлія Пелипас – один з головних стилістів України. Свою кар'єру вона розпочала на телебаченні, стала лауреатом премії PinchukArtCentre, а в 2013 році приєдналася до команди Vogue в статусі старшого редактора моди. У 2015 році була призначена директором fashion-відділу Vogue UA. Крім цього, кожен рік Юлія Пелипас входить до списків наймодніших дівчат країни й співпрацює з редакціями Vogue з інших країн.

У київській крамниці Saint Laurent разом з Юлією Пелипас можна буде зібрати собі образ, використовуючи як гостромодні новинки на зразок босоніжок з каблуком у вигляді логотипу YSL або сукні з пір'ям, так і речі, що вже стали класикою бренду – ідеально скроєні смокінги, косухи й велику колекцію сумок.

<b>SaintLaurentWithPelipas</b>

Скористатися послугою можна буде за попереднім записом​: бутик Saint Laurent, ТЦ "Мандарин Плаза", 1 поверх, т. 044 585 3848

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.