До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вища ліга: колекція Gant осінь-зима 2018/19

Випуск перших колекцій бренду Gant датований 1949 роком, а речі, марковані ярликом Gant вже багато десятиліть органічно поєднують в собі американський стиль і європейську витонченість. Нова колекція для сезону осінь-зима 2018/19 присвячена всім, хто впливає на наше життя щодня.

Gant осінь-зима 2018/19

До речі, маніфест бренду про життєвих вчителів підтримує легенда Gant. Одними з перших постійних клієнтів Gant в 1960-і роки стали студенти та викладачі Єльського університету. Їх прагнення до більш зручної, більш розкутої моди сприяло перетворенню містечка Нью-Гейвен – воно стало батьківщиною і для Gant і для Єлю – столицї стилю для академічного світу всього східного узбережжя Сполучених Штатів.

Реклама

<b>гант один</b>

Брюки-чінос студентів Єльського університету не тільки привертали комфортом, але й були нескінченно далекими від відпрасованих батьківських костюмів. Чінос незабаром почали носити в поєднанні з кольоровими сорочками, светрами з V-подібним вирізом, клубними блейзерами і лоферами. На естетиці модної невимушеності і зараз вибудовують нові колекції Gant. Простий і лаконічний дизайн і натуральні якісні матеріали – основа основ бренду.

<b>гант два</b>

Новий же маніфест бренду для колекції осінь-зима 2018/19 звучить так: "Друзі, сім'я, вчителі, наставники, кумири, колеги, товариші по команді, партнери, колишні та теперішні улюблені, Гейтер і всі інші ... Люди, у яких ми вчимося. Ті, хто плете канву нашого життя. Коли кожен сам по собі, наш досвід і спогади тьмяніють і здається, що здійснити наші мрії і ідеї стало складніше. Коли ми разом, наші спогади стають легендами, а мрії – історією. Коли ми разом, життя стає більш наповненим".

<b>гант три</b>

Адреси магазинів Gant:

Київ:
ТРЦ Ocean Plaza | ТРЦ Космополіт

Львів:
пл. Міцкевича, 8

Одеса:

ТРЦ City Center | вул. Катерининська, 18

Харків:
ТРЦ Караван

\

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.