До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по новорічних подарунках від магазину One Group

Чим ближче до свят, тим частіше виникає питання: що ж подарувати на Новий рік та Різдво своїм близьким. Vogue UA разом з мультибрендовим магазином One Group вирішили цю проблему, і вибрали найкращі подарунки цього сезону, до того ж на які зараз діє знижка 50%.

Для неї

Неможливо помилитися, якщо вирішити подарувати якийсь аксесуар. Шапка і шарф Dsquared2 зігріють в холодну погоду, пояс Moschino у відтінку металік стане відмінним доповненням до практично будь-якого образу. А що стосується сумок, то варто пам'ятати, що в жіночому гардеробі їх багато не буває. Тому можна сміливо вибирати і ультрамодні поясні сумки як у Philipp Plein і Moschino, і неординарні моделі з хутром Dsquared2 або в байкерському стилі від Moschino.

Реклама

<b>Для нее_аксессуары</b>

Будь-яка дівчина буде рада отримати в подарунок нову пару взуття. Під час вибору ідеальної пари варто пам'ятати, що цього сезону кросівки надалі залишаються головним і найпопулярнішим взуттям. Для повсякденних образів чудові мінімалістичні Dirk Bikkembergs або ж Dsquared2. Кеди можуть стати відмінним вибором і для вечірнього виходу. Якщо доведеться танцювати всю новорічну ніч, то краще вибрати золоті high tops від Philipp Plein або ніжно-рожеві Moschino. І, звичайно ж, не варто забувати про більш класичні варіанти. Ідеальною парою на зиму стануть чорні високі черевики Philipp Plein з фірмовим логотипом, а для особливого випадку можна подарувати босоніжки на шпильці Dsquared2, представлені в наймоднішому кольорі 2019 року – життєрадісному кораловому.

<b>Для нее_обувь</b>

Коли холод триватиме ще кілька місяців, то найкращим варіантом для подарунка стане тепле худі Dsquared2 або світшоти Philipp Plein. А якщо ще й врахувати, що зима – це нескінченний марафон свят, то можна подбати про те, щоб подарунок був не тільки практичним, але і красивим. У такому випадку варто звернути увагу на худі Moschino з колекції Couture, розшите бісером, або ж на блузу і спідницю з актуальними цього сезону фотопринтами.

<b>Для нее_одежда</b>

Для нього

Пояс і гаманець – найнеобхідніші аксесуари, які повинні бути у кожного чоловіка. Як і на потертих джинсах, так і на класичних брюках матиме чудовий вигляд чорний пояс Philipp Plein. Лаконічність і зручність дизайну гаманців Dirk Bikkembergs оцінить кожен. А руки найкраще зігріють рукавички Dsquared2, адже канадський бренд точно знає, як робити речі для лютих морозів.

<b>Для него_аксессуары</b>

Друга за популярністю річ в чоловічому гардеробі – кросівки. Якщо вибрати таке взуття на подарунок, ви потрапите точно в ціль. Оновлені моделі Dirk Bikkembergs, класичні DSQUARED2 або мінімалістичні чорні Philipp Plein – кількість варіантів є безмежною.

<b>Для него_обувь</b>

Мабуть, як і аксесуарів в жіночому гардеробі, так і футболок в чоловічому – багато не буває. Тому, за ще одну від Dsquared2 в ролі презенту вам будуть тільки вдячні. Актуальним новорічним подарунком стане класичний светр або толстовка від Dirk Bikkembergs, які точно допоможуть зігрітися. А для більш формальних виходів під час новорічних свят можна вибрати білу сорочку Dsquared2, з фірмовим логотипом бренду.

<b>Для него_одежда</b>

Адреса магазинів One Group:

  • One Group, вул. Горького, 34 , +38(044) 2872387
  • One Group, Столичне шосе, 103, +38(044) 3934717

Сайт:www.onegroup.ua

Instagram:https://www.instagram.com/one.group/

Telegram:https://t.me/one_group_store

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.