До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Недільна ярмарка: презентація весняно-літньої колекції Weekend Max Mara

Презентацію весняно-літньої колекції в Weekend Max Mara вирішили перетворити на справжній недільний ринок зі свіжими фруктами і хрусткою випічкою, ароматними десертами і келихом Аперолю, що разом точно задасть правильного настрою новому дню.

Такою ж різноманітною та яскравою вдалася сама колекція, в якій хочеться відпочивати, насолоджуватися кожною секундою життя і справді відчувати, що ж таке італійське dolce vita.

Реклама
Складається колекція з декількох напрямків, кожен з яких легко доповнює один одного. Наприклад, присвячені Cередземномор'ю образи, виконані в насичених відтінках білого, блакитного і зеленого, а марокканська естетика, навпаки, сподобається шанувальникам природних і стриманих фарб всі відтінки пустелі в поєднанні з натуральними тканинами мають органічний і делікатний вигляд. За традицією в Weekend Max Mara багато уваги приділяють аксесуарам. У новому сезоні неможливо буде залишитися без крислатого капелюха, босоніжок на плоскій ході і плетених сумок.

Ознайомитися з новою колекцією і зануритися в атмосферу італійського базару прийшли шанувальники бренду, адже свій ідеальний образ на весь сезон краще вибрати заздалегідь.

<b>MaxMaraPresentationNew</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.