До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Київський ЦУМ проведе шопінг-вечірку

27 квітня в київському ЦУМі відбудеться шопінг-вечірка, під час якої всі поверхи універмагу перетворяться в одне загальне свято.

На першому поверсі можна буде відвідати майстер-клас Bobby Brown в Школі Краси в рамках Bomond Beauty Day і взяти участь у розіграші сумки Michael Kors, на третьому – сфотографуватися в спеціальній фото-зоні і моментально отримати фотографію, а на 4-му – дізнатися більше про здоровий спосіб життя в рамках паблік-струму з Fitness Geek Camp і навіть відвідати тренування разом з відомим тренером Світланою Лучкіною.

Реклама

Обов'язково варто піднятися і на останній поверх київського ЦУМу, де протягом дня відбудуться кілька паблік-струмів з українськими дизайнерами: Христиною Мамедовою, Олександром Децем і засновницею бренду LuckyLook Тетяною Тучею, яка навчить правильно підбирати сонцезахисні окуляри.

На відкритій частині 7-го поверху всіх гостей чекає пікнік з найкращим видом на місто від "Мясторіі", Egersund Seafood, Piazza del Grano, Good Wine, One Love Coffee, Fresh & Go і Pivna Duma.

А протягом усього дня на всіх поверхах звучатиме музика від найкращих столичних діджеїв: Dj Яна Алтухова, Dj Юрій Шустов і DJ MYKYTA, під сет якого і, взагалі, можна зустріти захід.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.