До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Важливі деталі: головні аксесуари сезону від One Group

Щоб настрій грав, і прохолодна погода була для задоволення – розставляємо яскраві акценти за допомогою актуальних аксесуарів цього сезону. В One Group подбали про ідеї, як доповнити свій гардероб і зробити подарунок без приводу.

Все в руках

Клатчі, сумки-тоут або ж рюкзаки – цього сезону бренди представили аксесуари для будь-якого приводу.

Реклама
Moschino

У DSQUARED2 фаворитами цього сезону стали сумки невеликого розміру з декором з бахроми і заклепок, як у модниць Дикого Заходу. Moschino грає з фактурами і вибором кольорів: оксамит насичено-винного кольору і обробка з овчини ніжно-пудрового додають барв в осінні будні. У Philipp Plein вірні традиціям різноманітного декору – заклепки, металеві ланцюги і логотипи – головні орієнтири цієї колекції.

<b>сумки ОГ</b>

Ідеальна пара

Напередодні зими неможливо уявити модний образ без пари черевиків або теплих кедів. Ця частина гардероба вже давно стала універсальною. Бренди не сперечаються зі зручністю, і кожного сезону додають їх у свої колекції.

DSQUARED2

У DSQUARED2 класичну модель черевиків на грубій підошві доповнили декором з дрібних деталей і ключовим акцентом цього сезону – лампасом з логотипом. Для тих, хто не боїться висоти, ботильйони гірчичного кольору на масивному каблуці стануть ідеальним доповненням до повсякденного образу. У Philipp Plein черевики прикрасили фірмовим логотипом бренду і шипами, а для тих, хто хоче святкової атмосфери – ботильйони зі стразами. Для неформальних заходів в топі гардероба залишаються кеди. Must have цього сезону – блискуча пара з логотипами від Philipp Plein. На час перших заморозків модні бренди продумали варіанти з теплими матеріалами, як-от додали хутро і зробили його ключовою деталлю. Для консервативних образів – ідеальною парою стануть DSQUARED2 кольору бургунду, а настрою додадуть ніжно-рожеві Moschino.

<b>ог ботинки</b>

Для нього

Деталі чоловічого гардероба втілюють всі актуальні тенденції цього сезону: логоманія, функціональність і класичні поєднання. Наприклад, картатий принт, який дизайнери використовують не тільки в піджаках і сорочках, а й переносять на спортивне взуття, як це зробили в DSQUARED2. Для прихильників розслаблених образів – хіт осені – рукави-тату.

Функціональні рюкзаки і сумки доповнюють логотипи. У Philipp Plein додали незвичайний принт прописом, а в Dirk Bikkembergs залишаються вірними класичним формам і натуральним матеріалам. Шапка з м'якої вовни зігріє в прохолодну погоду і буде незамінною в будь-якому повсякденному образі.

<b>для него</b>

Більше деталей

Фінальним штрихом в образі стануть невеликі, але вагомі деталі – як приклад, ремінь в ковбойському стилі від DSQUARED2, або кепка Philipp Plein з фірмовим написом бренду. Такі подарунки оцінить кожен. У прохолодну погоду незамінним стане шарф або шовкова хустинка Moschino – улюблений атрибут зірок європейського streetstyle.

<b>ог детали</b>

Адреси магазинів One Group:

One Group, вул. Горького, 34 , +38(044) 2872387

One Group, Столичне шосе, 103, +38(044) 3934717

Сайт:www.onegroup.ua

Instagram: https://www.instagram.com/one.group/

Telegram: https://t.me/one_group_store

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.