До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У своєму стилі: київські модниці про найкращі знахідки в ЦУМі

Модні дівчата Києва вирушають в ЦУМ, щоб скласти гардероб на літо. Кожна вибирає новинки у своєму персональному стилі, а Vogue.ua документує їх знахідки.

Вслід за моделлю Еллою Кандибою і дизайнером Вікторією Баланюк вибирати літні речі в ЦУМ вирушила Катя Сільченко, засновниця бренду The COAT by Katya Silchenko.

Реклама
Катя Сільченко
Про бомбер See By Chloé

Речі повинні викликати емоції, а в цьому бомбері See By Chloé мені одразу захотілося танцювати. Рухів він не обмежує і має яскравий вигляд.

Про сумку Aspinal of London

У цій сумці поєднані бежевий, білий і чорний, а отже, вона личитиме до всього мого літнього гардеробу. Люблю практичні і красиві речі.

Про спідницю Paul & Joe

Коли носити міні, як не влітку? Ця Paul & Joe привернула мою увагу принтом у вигляді двох кішок. Одна деталь, а як змінюється настрій!

Про костюм REISS

Вважаю, брючний однотонний костюм повинен бути в гардеробі кожної дівчини. За допомогою пари сережок та взуття його так легко з ділового вбрання перетворити у вечірнє.

Про босоніжки Sophia Webster

Ці босоніжки, з пір'ям і метеликами, нагадали мені про бальні танці, якими я займалася всю юність. Одразу захотілося вийти на паркет і станцювати щось з латинської програми.

Фото: @mishka_bochkaryov

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.