До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У своєму стилі: київські модниці про найкращі знахідки в ЦУМі

Модні дівчата Києва вирушають в ЦУМ, щоб скласти гардероб на літо. Кожна вибирає новинки в своєму персональному стилі, а Vogue.ua документує їх знахідки.

Перша героїня – Елла Кандиба, модель, яка почала свою кар'єру в 15 і одразу з показу Chanel. Шопінг для Елли – не обов'язково за кордоном. У ЦУМі модель знайшла для себе все необхідне на літо – аж до улюбленого крему Sisley.

Реклама
Елла Кандиба
Про тренч Vince

Ця річ для мене – інвестиція. Її крій і відтінок точно не вийдуть з моди. Навесні і восени в тренчі можна, буквально, жити. А влітку – одягати прохолодними вечорами, наприклад, поверх шовкової піжами.

Про сумку Bally

Я люблю маленькі сумки. Вони мають акуратний вигляд і в них просто фізично неможливо засунути щось зайве. Сумка Bally мені подобається пастельним відтінком. Це літня класика, яка завжди буде доречною.

Про брюки IRO

У цих світлих штанах відразу хочеться на море. Вони красиво майорять на вітрі, а висока посадка підкреслює талію і візуально подовжує ноги. Тільки уявіть, який вигляд вони матимуть в парі з босоніжками на шпильках.

Про босоніжки Stuart Weitzman

Ця пара – справжня палочка-виручалочка, особливо під час поїздок, коли розмір багажу обмежений. Вони поєднуються абсолютно з усім, до того ж, у них зручна колодка.

Про улюблену косметику

Робота моделлю залишає свій слід – в повсякденному житті зовсім не хочеться фарбуватись, а ось до догляну починаєш ставитися відповідально, тому я вибираю Sisley. З ароматів люблю Jo Malone, вони особливо хороші влітку.

Фото: @mishka_bochkaryov

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.