До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські легкоатлети представили кросівки Nike React

7-го березня в Києві пройшла презентація революційної моделі бігових кросівок, що уособлює нову еру амортизації – Nike React.​

Поділитися враженнями про нові кросівки прийшли кращі українські легкоатлети – Ольга Саладуха, Христина Стуй, Аліна Шух і Сергій Смелик, які вже встигли випробувати новинку в дії. Також всі охочі могли протестувати новинку на біговій доріжці, спробувати свої сили в стрибках і дізнатися цікаві факти про React від менеджера з технологій Nike.

Реклама

Як відомо, кращі інновації в спорті створюються з урахуванням побажань атлетів, тому Nike протягом цілих трьох років тестували новий матеріал і дизайн, спираючись на відгуки та коментарі професійних спортсменів. Христина Стуй: "На що я звернула увагу в першу чергу, так це на легкість. Під час тренування для мене важливо, щоб я не відчувала взуття. Кросівки Nike Epic React по відчуттях найлегші з усіх, що я пробувала, а завдяки їх неймовірній амортизації здається, немов я не біжу, а лечу!"

Перепробувавши близько 400 варіантів, команда зупинилася на новому піноматеріалі – Nike React. Дизайнери використовували комп'ютерне моделювання з використанням математичних формул, щоби створити плавні анатомічні лінії підошви для максимальної функціональності.

Сергій Смелик: "Коли я перший раз вийшов на тренування в Nike React, то зрозумів, що, виявляється, можливо зберегти м'якість одночасно з надійною фіксацією стопи. Це дуже добре відчувається при поштовху, і різницю з іншими кросівками я помічаю відразу".

Нові кросівки Nike Epic React у продажу з 10 березня в фірмових магазинах Nike та інтернет-магазині deltasport.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.