До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Концепт-стор THE ICON запустив інтернет-ресурс

2018-й для київського концепт-стору THE ICON минає під знаком змін та реновації, одним з головних кроків в процесі яких став запуск власного інтернет-ресурсу theicon.ua. Тут можна знайти жіночі та чоловічі колекції всієї обширної лінії брендів THE ICON: від відомих марок і тих, що вже зарекомендували себе, на кшталт Acne Studios і Maison Margiela, – до молодих і перспективних імен як Off-White і Heron Preston.

"Для нас запуск онлайн був лише питанням часу, – розповідають в THE ICON. – В оновлення фізичного простору магазину, брендліста і каналів комунікації вкладено багато сил та енергії. Сайт theicon.ua – це віртуальне обличчя всього проекту, універсальний спосіб спілкування з нашими клієнтами і друзями в будь-який час доби в будь-якій точці світу. Тому ми дуже старалися зробити його свіжим і сучасним".

Реклама

<b>IconNewInternet</b>

Окрім онлайн-магазину theicon.ua працює в форматі журналу – тут можна знайти новини, критичні замітки і візуальний контент, створений спеціально для THE ICON: "Сьогодні недостатньо просто публікувати фото товару на сайті і в соціальних медіа. Ми робимо ставку на унікальну мову, що допоможе розкрити філософію проекту і естетику лейблів, з якими ми працюємо. Новий сайт – це органічне продовження бренду THE ICON і ми хочемо, щоб для наших клієнтів він став таким же незабутнім досвідом, як час, проведений у фізичному магазині ".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.