До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Теплі стосунки: колекція Rito осінь-зима 2018/19

Вкладаючи у свої творіння з трикотажу не тільки бездоганну якість і унікальний дизайн, але і відчуття м'якого затишку і гармонії з особистістю, бренд RITO присвятив нову колекцію скандинавському хюґе. І датською і норвезькою мовами "хюґе" означає "форму повсякденної єдності" і виражає затишок, благополуччя, фізичний і емоційний комфорт.

Rito осінь-зима 2018/19

Це поняття надихнуло дизайнерів RITO на створення модних повсякденних образів для жінок з України, Європи та інших країн. Динамічний світ сучасної жінки задає високу швидкість життя, вимагає витрат енергії і активних дій. У той же час м'який, обволікаючий трикотаж RITO дарує відчуття балансу, жіночності, захищеності і щоденного затишку.

Реклама
Rito осінь-зима 2018/19

Одяг з нової колекції включає універсальні моделі, які підійдуть для офісних буднів, культурних виходів, невимушених прогулянок і подорожей. Соковиті відтінки марсала, смарагдового, винного і синього кольорів доповнені пастельним блакитним і димчастим сірим. Жіночні силуети комбіновані в багатошарових образах моделями оверсайз.

<b>рито рито</b>

Ознайомитися з усіма моделями докладніше можна на сайті бренду – www.rito.ua, а також в соціальних мережах: Іnstagram – @rito_knits і Facebook.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.