До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стріт-арт і вулична мода у новій колекції RITO

Бренд трикотажного одягу RITO представив нову сезонну колекцію в стилі street art, натхненням для створення якої послугували вулиці і настінні малюнки: мурали, графіті, троуапи, картини художників-ілюстраторів.

Дизайнер бренду Анна Панченко зізнається, що головним джерелом натхнення для неї стала творчість молодої художниці з Нью-Йорка Шантелл Мартін. Саме завдяки її роботам Аня створила свій неповторний символічний принт, що нагадує картини сюрреалістів.

Реклама

Фаворитами нової колекції RITO стали іронічно-хуліганські джемпери в стилі oversize, спідниці довжини міді та кардигани з яскравими малюнками та словами "There's something in your eyes" і "Somethin's changin 'inside you" з улюбленої пісні дизайнера "Do not cry" групи Guns N'Roses.

Кольорова гама колекції обрана теж не випадково. Аня обрала дві основні комбінації – чорно-біло-жовту, що символізує світанок, і чорно-синьо-рожево-помаранчеву гаму, що нагадує сутінки.

<b>рито весна</b>

Ознайомитися з усіма моделями докладніше можна на сайті бренду: www.rito.ua, а також в соціальних мережах: Instagram: @rito_knits і Facebook.

Photo: Ксенія Сергієнко

Production & style: Анастасія Басс

Model: Аліна Бугайова (One Mother Agency)

Hair style & MUA: Світлана Медведєва

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.