До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила природи: колекція шовкових хусток Hélène Litorelle

Promotion

Бренд Hélène Litorelle – це аксесуари та ювелірні вироби. У новій колекції шовкових хусток представлені 9 міфічних тварин. Основним джерелом натхнення послугував давній культ тотемів. Тотем допомагає пробудити певні якості, необхідні для більш повного розкриття і пізнання себе. Створюючи свій світ і будучи частиною світобудови, жінка щодня справляється з безліччю завдань, для яких використовує, зокрема, магію якостей тотемних тварин. Яскрава шовкова хустинка, акцент образу, що символізує якості тотемних тварин, послугує їй чарівним талісманом.

Реклама

Сила і мудрість левів, цілеспрямованість і ясновидіння соколів, любов і вірність качок – магічні тварини незримо присутні поруч і допомагають. Неприборкана і безстрашна, як сама природа, жінка інтуїтивно відчуває і діє в ім'я любові до всього живого. Елен Літорель – дизайнер, художниця і засновник бренду, багато часу приділяє вивченню символів. У давнину, значення знаків і символів передавали з покоління в покоління, як щось сакральне, істотно важливіше, ніж матеріальні цінності. Не тільки в твори мистецтва, але і в предмети побуту, одяг, прикраси, вкладалася символіка з глибоким змістом, що допомагає їх власнику жити і перемагати.

Натхненна старовинними артефактами і легендами, художниця перенесла свої фантазійні картини на італійський шовк для створення хустинок-символів. У колекції представлені 9 видів хусток в п'яти розмірах 50/50 і 90/90, 20/160, 5/86 і 5/55 сантиметрів. Кожна хустинка, ідеальний подарунок, упакована у фірмову коробку, з описом символів і якостей тотемних тварин. Один з напрямків діяльності бренду – проведення лекцій про значення символів в мистецтві стародавнього світу.

Перша лекція відбудеться в Монако в листопаді 2018 року в рамках семінару компанії CHI-LI LIFE. А незабаром буде представлена колекція ювелірних прикрас.

<b>Hélène Litorelle</b>

Де купити:

Іnstagram: helene_litorelle

Сайт : www.helenelitorelle.com

Київ: Villa Gross, вул. Володимирська, 89б

Дніпро: Cult Dnepr, б. Катеринославський

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.