До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Під Різдво: в Apt.13 підсумували рік

Apartment 13 – одне з найкрасивіших і найбільш атмосферних місць, які відкрили в Києві 2018 року. З одного боку, це мультибрендовий бутік, де зібрані рідкісні і часто унікальні для України марки, а з іншого – концептуальний простір, де минають поетичні вечори та допрем'єрні покази фільмів. Завершити рік в Apt.13 вирішили передріздвяним квартирником, присвяченим підсумкам 2018 року. Заодно і відкрили сезон розпродажів – з 13 грудня на всі речі діє знижка до 40%.

Світлана Бевза, Наталія Череп, Діана Ставніцер і Санта Дімопулос

Apartment 13 нагадує затишну квартиру улюбленої подруги, де завжди тепло, і в кожному кутку можна знайти щось цікаве. Справа висять ідеальні блейзери на всі випадки життя Blaze Milano, на одному з комодів розташувалися ошатні мюлі з оксамиту Mulberry, на підвіконні гордо стоять артизанальні козаки Jessie Western, зроблені індіанцями в резерваціях, а недалеко від каси можна розглянути лаконічні пальта японського бренду Rito. Тут годі й шукати базового і виключно функціонального одягу – кожна річ має характер, її хочеться розглядати і відчувати. І ці всі скарби розташовані в продуманому до дрібниць інтер'єрі, з якого так і манить забрати щось з собою, на пам'ять.

Реклама
Apartment 13
Apartment 13
Apartment 13
Apartment 13

Центральне місце в Apartment 13 під час різдвяного квартирника зайняла колекція Zodiac від українського ювелірного бренду OBERIG jewellery. Гості коктейлю не могли пройти повз цих дорогоцінних кулонів, розроблених на основі традиційної слов'янської символіки.

<b>ZodiacJewellery</b>

"В Apt.13 нам хотілося створити теплий і розслаблений настрій, – розповідає засновниця проекту Діана Ставніцер. – Цей простір ми створювали з великою любов'ю, і ми раді ділитися нею в цьому красивому місці". Любов – слово, що об'єднує кожен куточок в Apartment 13. Нею був і пронизаний святковий квартирник. Його ключовою частиною став невеликий паблік-ток, на якому на запрошення Діани Ставніцер три успішні дівчини – Світлана Бевза, Наталія Череп і Санта Дімопулос – поділилися своїми успіхами 2018-го. Для кожної з них він був наповнений своїми перемогами і складнощами.

<b>ApartmentPublic</b>

Наприклад, дизайнер Світлана Бевза розповіла, як їй вдалося напружену роботу над брендом, який вже три сезони поспіль представляє колекції на Тижні моди в Нью-Йорку, поєднати з народженням доньки, і як знайти баланс між сім'єю і улюбленою справою.

Світлана Бевза

Наталія Череп поділилася з присутніми своїм досвідом виходу із зони комфорту. У році, що минає, вона кардинально змінила сферу – з luxury-сегменту перейшла працювати в аграрний бізнес. Також Наталія розкрила свої таємниці тайм-менеджменту, адже правильна організація часу – один з ключових викликів для сучасних дівчат.

Наталія Череп

Для Санти Дімопулос 2018 рік був не менш насиченим – вона запустила два стартапи, пов'язаних зі здоровим способом життя і продовжує займатися розвитком магазину GoldVintage.

Санта Дімопулос

Модерувала бесіду, більше схожу на душевну бесіду подруг, Діана Ставніцер. Для неї цей рік також приніс чимало змін – переїзд до Києва, запуск Apartment 13 і проведення благодійних барахолок.

Діана Ставніцер

Продовжився вечір виступом Даші Суворової, лірика якої підкорює знову і знову.

Даша Суворова
Даша Суворова

Серед гостей найдушевнішого квартирника року були: ресторатор Маша Дідковська, телеведуча Маша Єфросиніна, дизайнер Марія Яслінська, власниця концепт-стору MILK KIDS, Олена Масюткіна, засновниця культурної ініціативи BrovdiArt Наталя Бровді.

<b>ApartmentGuests</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.