До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяні вітрини в Passage 15

Цього року команда мерчандайзерів Helen Marlen Group під керівництвом Володимира Черкуна вирішила перетворити вітрини бутика Passage 15 на авторську інтерпретацію казки "Снігова королева". Щоб передати її чарівну зимову атмосферу, всі кольори, крім білого, виключили з композиції, а як основні елементи використали засніжені гілки лісових дерев, дзеркальні відображення і сяйні інсталяції.

Святкові вітрини Passage 15

Дзеркальний ефект дав змогу досягти вигляду нескінченного засніженого лісу, і, якщо задивитися, ефект просто гіпнотизує. А щоб ще сильніше підкреслити всю вітринну історію, додали багато світлових елементів. Також декоратори використали певний геометричний малюнок при розташуванні світлових елементів, а обидві вітрини обрамили в світлові рамки, так зробили потужний акцент на вікнах в темну пору доби.

Реклама

"У крижаному серці святкових вітрин панує ефектна гра на контрастах, в якій еклектичний Sacai перегукується з вишуканими Christian Louboutin і Gianvito Rossi", – розповідають у Helen Marlen і жартують, що в пошуках снігу варто вирушати саме в Passage 15.

Святкові вітрини Passage 15
Святкові вітрини Passage 15
Святкові вітрини Passage 15

Вражають і цифри. На створення вітрини використали 800 метрів декоративної нитки для імітації снігу і близько 150 м LED-стрічки для підсвічування, а всього монтаж зайняв 48 годин безперервної роботи.

<b>HelenMarlen_Витрины_2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.