До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святкування 10-річчя бутіка Symbol Odessa

10 років відзначив в Одесі магазин Symbol на вул. Пушкінській. На честь круглої дати, і як вшанування міста, Symbol презентував спеціальний фотопроект, присвячений легендарній жінці-одеситці, кінорежисерові, Кірі Муратовій та її творчості.

Реклама

Для натхнення використали такі фільми Кіри Муратової, як: "Настроювач", "Захоплення", "Два в одному", "Короткі зустрічі". Зйомки відбувались у локаціях Одеси, які фігурують в цих фільмах: санаторному таборі "Молода гвардія", пляжах Лузановки, тихих вулицях в центрі міста.

У день презентації фотопроекту в Symbol прийшли друзі магазину, організатори і гості Одеського кінофестивалю. Фотопроект презентувала шеф-редактор Jetsetter.ua Анна Ганопольська. Після цього гості вітали Symbol з модним ювілеєм, робили фото на пам'ять, обговорювали новини моди і кіно, насолоджувалися музикою і напоєм вечора Aperol Spritz. Beauty-партнер вечора – французький бренд Sisley Paris.

<b>символ</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.