До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святковий обід на честь 25-річчя Intertop

Intertop, найбільша в Україні мережа взуттєвих магазинів, цього року святкує 25-річний ювілей. На честь круглої дати команда зібрала головних редакторів провідних журналів та інтернет-ресурсів на званий обід у французький ресторан Citronelle, під час якого можна було поспілкуватися з керівництвом компанії, дізнатися про її найближчі плани і згадати, у кого і коли з'явилася перша пара взуття з Intertop, який став у нашій країні синонімом якісного взуття.

Також серед гостей були українські дизайнери Лілія Пустовіт, Наталя Каменська та Олеся Кононова, Олена Бурба, які в різні роки створювали капсульні колекції взуття для мережі. Вперше це сталося 2012 року, так Intertop і тут став першопрохідцем, адже відкрив імена українських дизайнерів широкому колу своїх клієнтів. Ще серед найближчих планів мережі – відкриття двох магазинів в Києві, у торгових центрах River Mall і "Блокбастер", а також розвиток омніканальних точок продажів, які відкривають доступ до взуття Intertop навіть у невеликих містах. Команда Intertop жартує, що за їхньою базою клієнтів скоро можна буде робити перепис населення, адже сюди ходять сім'ями і повертаються знову і знову.

Реклама

<b>Intertop25</b>

Нагадаємо, що зараз в мережу входять 114 магазинів, кількість співробітників перевищує 1500, а серед ключових брендів в її портфелі: Ecco, Armani Exchange, Braska, Clarks, Timberland, Geox, Skechers, Vagabond і багато інших.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.