До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкриття магазину LIU JO в Одесі

В Одесі відкрили перший в місті бутік італійського бренду LIU JO. На честь події відбувся дівич-вечір, у межах якого в невимушеній атмосфері наймодніші дівчата Одеси могли познайомитися з колекцією осінь-зима 2018/2019 і підібрати собі стильний образ.

Dj Olimpia

Спеціальним гостем відкриття стала стиліст Тетяна Щоткевич, яка допомагала дівчатам підбирати луки і провела паблік-ток про мистецтво поєднувати деталі і розставляти акценти на прикладі одягу бренду LIU JO.

Реклама
Тетяна Щоткевич

У цей вечір бутік перетворився на величезну примірювальну, де напередодні новорічних свят під келих ігристого Latinium гості могли створити образ від LIU JO і сфотографуватися в спеціально обладнаній фотостудії. Все, як у кампейні бренду #glamourizing.

Атмосферу вечора створювала DJ Olimpia, а серед гостей були: Шейна Мірецька, Ніка Шувалова, Карина Бендус, Сільвія Бронецька, Ельвіра Гаврилова, Анна Горпинич, Ксенія Сеник, Дарія Григоращенко, Олена Мозолева, Катя Піддубна, Анна Фішкова, Вікторія Станіставськ та інші.

<b>Liu_Jo_Odessa</b>

Партнери відкриття – мережа готелів Premier Hotels & Resorts, яка цього року святкує своє п'ятнадцятиріччя, і мережа магазинів брендової косметики і парфумерії "Бомонд", в якій представлена парфумерія LIU JO.

Адреса бутіка: вулица Ришельєвська, 12.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.