До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Особливий стан: модель Даша Коновалова про модний одяг під час вагітності

Головний модний тренд сезону, – діти. Vogue.ua вирішив скористатися особливим становищем Даші й розпитати її про те, чому вона віддає перевагу в виборі одягу в настільки ніжний період, а також на особистому прикладі показати, як правильно поєднувати речі з нових колекцій для "луків" під час вагітності.

Топ, юбка, босоніжки – все PRADA

Нелегко визнати, але під час вагітності дуже важко залишатися на піку моди, просто тому, що все наймодніше шиється для моделей зростом від 175 см і для ідеальних параметрів 90-60-90. Коли твої цифри впевнено наближаються до 90-90-90 все це сидить вже смішно. Тому для себе я вибираю на час вагітності два варіанти одягу – показувати чи приховувати. При цьому я не хочу виглядати як бегемот в кутюр'є.

Реклама
Сукня й туфлі GUCCI, сережки з перлинами CAROLEE
Сукня CHANEL, сережки EYE M by Ileana Makri
Капелюх LACK OF COLOR, сукня ALEXANDER MCQUEEN, резинові чоботи HUNTER, сережки, кулон і каблучка EYE M by Ileana Makri

Так ось, якщо показувати своє завидне положення, то не варто його соромитися. В такому випадку можна підкреслити і живіт, і груди. Адже це жіночно і красиво, та тут головне розуміти, де це доречно. Акуратний животик завжди виглядає дуже навіть мило!

Піжама, хутряні шльопанці – все DOLCE AND GABANNA, сережки VINTAGE
Капелюх LACK OF COLOR, сукня ALEXANDER MCQUEEN, гумові чоботи HUNTER

Якщо вбрання покликано приховувати ніжний стан, аби не ловити нав'язливі погляди, а також тисячу і одне питання на задану тему, то я, як і в звичайному становищі, до речі, вважаю за краще oversize. Просторі сорочки, худі, сукні вільних фасонів дозволяли мені відмінно приховувати своє становище перші два триместри. До того ж завжди можна підібрати модне взуття і залишатися вірною останнім трендам майже всю вагітність. Я, до речі, від підборів не відмовлялася – просто з дванадцяти сантиметром спустилася на дев'ять.

Капелюх LACK OF COLOR, сукня MIU MIU, ботинки FRYE, сережки ALEXIS BITTAR.
Сукня ROCHAS, ботинки BRUNELLO CUCINELLI, сережки EYE M by Ileana Makri
Сукня і чоботи CHANEL, сережки EYE M by Ileana Makri
Сукня GUCCI, сережки з перламутром CAROLEE

Photographer: Eniko Szucs

Stylist: Jamie Frankel

Assistant stylist: Chalyn Melendez

MAkeup and hair: Anneliese Tieck using Becca Cosmetics represented by Judy Inc.

Model: Daria Konovalova@MAJOR NYC

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.