До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінній марафон: головні тренди сезону від One Group

Мультибрендові бутіки One Group пропонують цієї осені сфокусуватися на кількох основних тенденціях від оновленого преппі і строгих форм до повернення логоманіі і футуризму.

Принти від А до Я

Осінньо-зимова колекція очима Dsquared2 – стримана, лаконічна, злегка консервативна і сучасна одночасно. Дизайнери бренду, брати Кейтени, зробили акцент на футболках і худі з класичними логотипами Dsquared2. Лампаси в новому сезоні стали акцентованою деталлю на брюках, куртках, сукнях і навіть на ботфортах.

Реклама

<b>OneGroup_Dsqrd1</b>

У Moschino головним героєм залишається культовий ведмедик. Тільки тепер він отримав сто і одну шпильку від дизайнера бренду Джеремі Скотта, але не став від цього менш привабливим персонажем. Тема шпильок і принтів продовжена в лаконічному міксі з гасел на костюмах і футболках.

<b>OneGroup_Moschino1</b>

Philipp Plein також відкриває сезон різноманітністю логотипів і принтів. В сусіди до символу бренду, черепу, додали харизматичного ведмедика, вишукані розписи і зоряне небо.

<b>OneGroup__Plein1</b>

Старша школа

New preppy – це стиль, в якому благородство і стриманість вдало гармоніюють з деякою яскравістю фарб і грайливістю силуетів. Популярним на весь світ його зробили студенти провідних американських університетів, перш за все, Єльського і Гарварда. Вони обирають тартан, класичний денім, натуральні тканини і пастельні відтінки, а коли настає ніч ключовими в їх гардеробі стають сукні з струмливих тканин і класичні костюми, часом навіть смокінги.

В осінньо-зимовій колекції Dsquared2 стиль преппі насамперед виражений лінією деніму, в яку увійшли і класичні джинси, і строгі спідниці-олівці, і бриджі.

<b>OneGroup_Dsqrd2</b>

Креативний директор Moschino, Джеремі Скотт, свою тягу до стилю преппі висловив за допомогою різноманітності картатого принта, який можна поєднувати і з однотонним одягом, і навіть з речами в білизняному стилі.

<b>OneGroup_Moschino2</b>

Верхній шар

Дублянки вже другий сезон не залишають подіуми, а fashion-інсайдери не упускають з виду модний верхній одяг. Philipp Plein додав культовий череп і блискавки, а брати Кейтени випустили більш класичний варіант без принта. Глобальний тренд – пуховики оверсайз і парки, такі можна знайти в Philipp Plein. Якщо справа стосується шкіри – класична косуха Dsquared2 доповнить будь-який образ.

<b>OneGroup_Coats_Fall2018</b>

Вся увага аксесуарам

Аксесуари – ключовий елемент у формуванні будь-якого образу. Цього сезону дизайнери пропонують звернути увагу на лаконічні форми і неординарний декор. Це і велика кількість логотипів як у Dsquared2, і нові фактури як у Moschino, і металеві ланцюги як у Philipp Plein.

<b>OneGroup_Accesories_Fall2018</b>

Адреси магазинів One Group:

One Group, вул. Горького, 34 , +38(044) 2872387

One Group, Столичне шосе, 103, +38(044) 3934717

Сайтwww.onegroup.ua

Instagram - https://www.instagram.com/one.group/

Telegramhttps://t.me/one_group_store

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.