До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ольга Харлан про секрети спортивного гардероба

Шаблістка Ольга Харлан, олімпійська чемпіонка 2008 року, ділиться таємницями свого спортивного гардероба.

Ольга Харлан

Найважливіше в тренувальному одязі – зручність і довговічність. Тому для будь-якого професійного спортсмена питання якості завжди на першому місці.

Реклама

Мій спортивний гардероб набагато більший від повсякденного. Змінюю екіпіровку за потребою, але і без новинок обійтися не можу. Часто із задоволенням ношу спортивний одяг в звичайному житті, але відкладаю його в сторону, коли попереду важлива зустріч або є особливий привід.

У спортивній моді свої правила і тенденції – намагаюся не відставати. Завдяки співпраці з Nike, мені це легко вдається. Професіонали завжди звертають увагу на одяг інших спортсменів. Це свого роду дрес-код – іноді на тренуваннях підглядаємо один у одного ідеї для нових образів.

Кросівки Nike

На осінньо-зимовий сезон запасаюся вітровками, спортивними куртками, шапками: вони знадобляться під час вправ на відкритому повітрі. Не можу бігати і тренуватися без рукавичок. Для будь-якої людини, тим більше для спортсмена, важливо правильно підібрати кросівки – особливо для тренувань в зимовий період.

Я вірний фанат компресійного одягу. Ця технологія стала для мене справжньою знахідкою – такі речі допомагають при високоінтенсивних тренуваннях і в процесі відновлення після травм.

<b>TSUM_SPORT</b>

Всі товари представлені в київському ЦУМі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.