До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінній вернісаж: нові вітрини в ЦУМі

Київський ЦУМ оформив нові вітрини в креативній концепції "Калейдоскоп" для сезону осінь-зима 2018/2019.

Калейдоскоп моди, трендів, стилю і брендів – з цією ідеєю команда ЦУМу розробляла нові вітрини. Натхненням для оформлювачів став калейдоскоп, як своєрідна філософія, в якій зі схожих елементів кожного разу народжується щось унікальне, нове і неповторне. Кожна вітрина – трансформований калейдоскоп, у якому за допомогою системи дзеркал створюється багатошарова картина, а елементи перебуювать в постійному русі.

Реклама

Для того, щоб підкреслити фізику цього явища у вітринах використали кінетичні елементи і digital-екрани. За допомогою різноманітних форм загальний ряд вітрин створює гру кольору і ритмів. Зовнішня текстура матового покриття вітрини створює контраст з глянцевими поверхнями усередині вітрини, що вносить різноманіття в композицію.

Це перші цифрові вітрини ЦУМу з використанням екранів. Особливістю стала інтерактивна вітрина, яка дає змогу кожному охочому спробувати себе в ролі головного героя калейдоскопа. Всередині конструкції встановлена камера з датчиком руху, а зображення людини в реальному часі проектується на екран у вітрині. Інтерес відвідувачів підвищується ще й завдяки багаторазовому відтворенню і дублюванню зображення в калейдоскопі.

Христина Юра, керівник креативного відділу ЦУМу, розповідає: "Ми дотримуємося світових тенденцій, прагнемо надихати і дарувати новий досвід нашим клієнтам, поряд з унікальним для України форматом шопінгу. Креативна команда цього року сміливо впровадила цифрові технології і сучасні матеріали в оформлення екстер'єру універмагу".

<b>новые витрины цум</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.