До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція босоніжок Timberland

Один з головних модних трендів цього літа – босоніжки в мінімалістичній стилістиці, лаконічний дизайн яких дає змогу комбінувати їх з улюбленим вбранням. Шкіряні босоніжки на плоскій, ледь потовщеній підошві ідеально поєднуються з батистовими сукнями, бавовняними шортами, легкими сарафанами і навіть строгими офісними брюками і костюмами.

Преміум шкіра або нубук і ультралегкая підошва створюють з використанням новітніх технологій – босоніжки з нової колекції Timberland виконані з високоякісних матеріалів. Завдяки цьому, взуття дарує повну свободу рухів, забезпечує м'якість і природний комфорт.

Реклама

Натуральні, етичні матеріали також один із трендів, що набирають все більшої популярності. Так, наприклад, в компанії Timberland є свій внутрішньо корпоративний екологічний рейтинг власних виробів. Він називається Green Index, а з його допомогою за десятибальною шкалою дають оцінку впливу матеріалів, з яких виготовлені одяг і взуття, на навколишнє середовище. Фахівці бренду обирають використання екологічно чистих матеріалів, в тому числі і органічної бавовни, вирощеної без добавки токсичних добрив і пестицидів.

Стриманий елегантний дизайн завжди дає свободу для будь-яких колірних рішень. Вершково-білі, пудрово-рожеві, срібні і класичні вугільно-чорні і кольору молочного шоколаду – босоніжки з нової колекції Timberland стануть надійною базою модного літнього гардероба.

<b>босоножки тимберленд</b>

Ще більше яскравих моделей від Timberland можна знайти на сайті intertop.ua, а також в магазинах INTERTOP і Timberland в Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.